Bericht versturen
aboutus

lopende band

1.Advanced technologie: De complexe vormen en diverse structuren kunnen snel worden gevormd en hielden nauwkeurig.
2.Efficient verwerking: Korte productiecyclus en snelle levering, om verzendingsprogramma volgens de leveringsdatum te verzekeren.
3.Product kwaliteit: Verenigbare gewaarborgde kwaliteit. Hoge nauwkeurigheid, tot ±0.003mm.
4.Confidentiality systeem: Drievoudige te beschermen vertrouwelijkheidsmaatregelen. Als u nodig hebt, kunnen wij een NDA (niet Onthullingsovereenkomst) ondertekenen, ondoordringbaar maken meer verzekerd.
5.High-Beëindigen en volledig uitgerust: Opmerkelijke verwerkingscapaciteit, veelvoudige productielijnen, geavanceerd materiaal, professionele ondersteunende faciliteiten.
6. rendabel: Het redelijke ontwerp en de materiële selectie leiden ons tot een concurrerende prijs, zodat kon helpen u meer gunstige prijs van dezelfde niveauproducten aanbieden.

Dongguan Drow Precision Alloy Co., Ltd. fabriek productielijn 0

OEM / ODM

Drow wordt gevestigd in 2012. Nadruk op het materiaal van het wolframcarbide voor tientallen jaren. Om de bedrijfszaken te verwijden en de het machinaal bewerken te versterken capaciteit, Drow die Kinyet Mold&Die Company verwerven in 2015. Met deze krachtige combinatie, geloof wij meer buitengewone producten voor consument in de toekomst zullen creëren! Altijd aanbiedend klanten uitstekende wolframmaterialen, zijn de professionele vormoplossingen en de stabiele hulpmiddelen van het kwaliteitscarbide de opdracht van ons bedrijf.

R & D

Het concentreren zich bij de wolfram relevante materiële onderzoek en ontwikkeling. Met ons sterk R&D-team, kunnen wij uw eisen altijd ontmoeten geen kwestie hoe ingewikkeld het is.
Kernbekwaamheid:
1.High-Beëindigen Materiaal
2.Stable kwaliteit
3. op tijd Levering
4.Comprenhensive de dienst
 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Chen
Tel. : 86-15622340665
Resterend aantal tekens(20/3000)